fredag 15 december 2017

v.50Hej alla föräldrar!


Nu är det bara en vecka kvar tills vi går på jullov. Det ska bli skönt med lite ledighet. Hoppas att vi får lite snö och härligt vinterväder.


Nu är det dags för årets sista blogginlägg. Denna veckan började vi med att avsluta vårt arbete med Alfred Nobel. Barnen fick vara "uppfinnare". De skulle tänka på en uppfinning som skulle göra gott för människorna i världen. Vilka fantastiska idéer de kom på, Allt ifrån en robot som skulle städa och laga mat till folk som inte kunde själva-till pengar som göra att ingen behövde vara fattig. Fina tankar eller hur. Be barnen berätta vad de uppfann..


På Luciadagen lyssnade vi på skolans Luciatåg. Det var elever från högstadiet som kom och lussade för oss i vår sal. Samtidigt fikade vi på Lussebullar pepparkakor och julmust. Så mysigt! Lite ljus behövs under denna mörka årstid.
Nästa vecka har vi planerat lite olika julpyssel. :)


INFORMATION!
Nästa vecka är det ingen vanlig idrott, då Erik ska dansa juldanser med barnen. Så det behövs inget ombyte.Glöm inte skolavslutningen nästa fredag, den 22/12. Barnen har idag gjort fina julkort med en inbjudan till detta på baksidan.


Skolan börjar återigen onsdagen den 10/1 :)Ha en trevlig helg!
Gisela & Pernilla